Megi Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Cześć Mam problem Presta 1.7.6.9 po dodaniu produktu do koszyka i przejścia do pola wpisywania adresu koszyk się resetuje i wyrzuca z niego produkty. Nie zawsze tak jest, ale sporo klientów ma taki problem, dzieje się to w różnych wyszukiwarkach. Adres sklepu giftshop24.pl (to jest multishop i drugi reklamowe.co i problem jest w obu sklepach). Czy ktoś ma jakieś rozwiązanie, mogę zapłacić byle problem został wyeliminowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecohuman Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 (edited) Cześć, Czy udało Ci się rozwiązać ten problem? Ja mam to samo u siebie na Ecohuman.pl i nie wiem co z tym zrobić. Edited April 3, 2023 by Ecohuman (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 (edited) Zerknąłem na ecohuman i koszyk się nie resetuje - krok z wyborem wysyłki: PS. Zerknij sobie na moduł koszyka bo jest raczej w złym zaczepie i top po dodaniu produktu wygląda: Edited April 3, 2023 by krzysiek_web (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecohuman Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 (edited) Ja sprawdziłem kilka razy: Chrom, Edge, Opera (to na komputerze) i na komórce też (android) i za każdym razem to samo, po dodaniu produktu do koszyka i kliknięciu koszyk to produkt jest jeszcze w koszyku, natomiast po kliknięciu "Kasa" produkty z koszyka znikają. Klienci raportują o tym samym problemie (co prawda jednemu klientowi za jakimś razem udało się dodać produkt do koszyka, ale wyrzuciło go po próbie płatności). Po wyczyszczeniu modułów Sprzedaż i zamówienia oraz Koszyk pojawił się problem z dodanym przez krzysiek_web screenshotem. Edited April 3, 2023 by Ecohuman (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 Tutaj raczej moduł koszyka podpiął się w niewłaściwe miejsce + do tego może być problem z samym szablonem graficznym gdyż dodawanie do koszyka z poziomu strony produktu coś nie funkcjonuje prawidłowo (wczoraj było ok). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecohuman Posted April 4, 2023 Share Posted April 4, 2023 Spróbuję aktualizować wersję i może samo się poprawi Bo mam 1.7.8.2. a spróbuje 1.7.8.8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts