Jump to content

Edit History

Ciostek1990

Ciostek1990

48 minutes ago, T400 said:

Hej,

widze, że temat jest szerszy i pojawił się już na forum. Zobacz proszę na te rozwiązania:

Jeszcze nie testowałem, ale wydaje się, że powinny działać. Proponują zmianę w kodzie.

Proszę daj znać czy pomogło.

Sam też przetestuję w wolnej chwili, bo problem może dotyczyć większej ilości instalacji Presty.

Pozdrawiam

T.

Super, przyjrzałem się temu pobieżnie i wydaje się, że to rozwiąże sprawę, jutro będę to łatał. Jednak moim zdaniem Presta lub chrome muszą wypuścić na to jakąś łatkę bo to jest mega krytyczny błąd, klient jak wejdzie na sklep i zobaczy taki komunikat to od razu stronę wyłączy, przez co zwiększy się liczba porzuconych koszyków.

Dzięki za podesłanie rozwiązania :) mam nadzieje, że zadziała.  

Ciostek1990

Ciostek1990

45 minutes ago, T400 said:

Hej,

widze, że temat jest szerszy i pojawił się już na forum. Zobacz proszę na te rozwiązania:

Jeszcze nie testowałem, ale wydaje się, że powinny działać. Proponują zmianę w kodzie.

Proszę daj znać czy pomogło.

Sam też przetestuję w wolnej chwili, bo problem może dotyczyć większej ilości instalacji Presty.

Pozdrawiam

T.

Super, przyjrzałem się temu pobieżnie i wydaje się, że to rozwiąże sprawę, jutro będę to łatał. Jednak moim zdaniem Presta lub chrome powinni wypuścić na to jakaś łatkę bo to jest mega krytyczny błąd, klient jak wejdzie na sklep i zobaczy takie komunikat to od razu stronę wyłączy, przez co zwiększy się liczba porzuconych koszyków.

Dzięki za podesłanie rozwiązania :) mam nadzieje, że zadziała.  

• Create New...