ANEXIS Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Cześć, Powie mi ktoś jak w szablonie zmienić kolejność div'ów? Chce zmienić pozycje wyświetlania bloku product_customization w przeglądarce wystarczy przesunąć divy, jednak gdzie znajdę układ strony w plikach? Zapodaje screeny o co mi chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Jak dobrze pamiętam w którymś z plików product.... TPL (chyba product-details.tpl) , którego musisz szukać w katalogu szablonu w lokalizacji /themes/Twój szablon/templates/catalog/_partials/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ANEXIS Posted December 3, 2020 Author Share Posted December 3, 2020 Niestety nic konkretnego w tym pliku nie widać :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Po 1 kiepsko szukasz skoro moja podpowiedź Ci nic nie dała. Jak szukasz typowego kodu HTML to lepiej poszukaj kogoś innego do zrobienia tej modyfikacji. Masz szukać np nazwy klasy danego DIV, potem sprawdzić okoliczne i w ten sposób dowiesz się jak wygląda struktura danej strony. Sprawdź wszystkie TPL w tym katalogu z przedrostkiem product. Któryś z nich musi być odpowiedzialny za tę stronę. Po 2 Nie wiedząc jaki masz szablon nie podam Ci gotowego kodu, ani tego co masz szukać dokładnie. Ze screenów nie da się wywnioskować, czy jest to delikatnie modyfikowany standardowy szablon, czy coś zupełnie nowego, a więc i kod tych plików może się różnić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ANEXIS
Cześć,
Powie mi ktoś jak w szablonie zmienić kolejność div'ów?
Chce zmienić pozycje wyświetlania bloku product_customization w przeglądarce wystarczy przesunąć divy, jednak gdzie znajdę układ strony w plikach?
Zapodaje screeny o co mi chodzi
3 answers to this question
Recommended Posts