Dimitris Tagkalos Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Καλήσπερα, Θα ηθελα την βοηθεια σας. Μετα απο πολυ προσπαθεια πηρα εγκριση απο την εθνικη για να βγω παραγωγη. Βαζω τα κλειδια που μου εχουν δωσει για live και μολις παω να κανω την συναλλαγη μου βγαζει το μηνυμα DO_NOT_PROCCEED οπως στην φωτογραφια. ΤΙ μπορει να εχω κανει λαθος?μπορει καποιος να με καθογησει? γιατι ακρη με τους τυπους δεν βγαζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Έχουν πρόβλημα εδώ και 15 μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Tagkalos Posted December 3, 2020 Author Share Posted December 3, 2020 Αληθεια τωρα?γιατι μου στειλαν και αποδεικτικο οτι οι δοκιμαστικες τους καρτες παιζουν μια χαρα. και εχω τρελαθει γιατι εχω σβησει το module εχω σβησει τα κλειδια τα εχω περασει απο ολα απο την αρχη και παιρνω αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Από 20/11 στο slack support της Εθνικής ΧΩΡΙΣ απάντηση. Quote Καλημέρα, Δοκιμαζουμε να κανουμε συναλλαγή με κάρτα και λαμβάνουμε το εξής μήνυμα απο τις 18/10 Ξέρετε τι φταίει; μάλλον θέλεις να πεις από 18/11. Το αυτό σε άλλα 5 eshop με prestashop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts