murathan Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Anasayfada özel ürünler modülü bulunmaktadır ki sadece sizin belirlediğiniz ürünler gösterilmektedir. Şimdi ben 20 tane ürün anasayfada serğilemek istiyorum ve her yeni ürün eklendiğinde 20 ürün kaybolsun. Bunu modül olarak baktığımda slayt şeklinde geçenleri gördüm ben o şekilde değil özel ürünlerdeki olmasını istiyorum.yanlız ben her seferinde anasayfada görünsün diye uğraşmıyacam, ürünü ekledim mi en üst sırada çıkacak hem kendi kategorisinde hemde anasayfada çıkmış olacak.Varsa link alayım yoksa yaptırmak istiyorum varsa gönüllü yaparım diyen ulaşırsa sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted April 18, 2011 Author Share Posted April 18, 2011 www.stickerdizayn.com daki özel ürünler modülünü alıp www.dizayna.org yerleştiriyorum fakat stickerdizayn daki gibi durmuyor bu neyden kaynaklanıyor olabilir. stickerdizayn da ki gibi olmasını istiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted April 20, 2011 Author Share Posted April 20, 2011 /güncell Link to comment Share on other sites More sharing options...
melanolic61 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 bu onun css kodları ile senin css kodların arasındaki farktan kaynaklanıyor. Senin dediğin gibi ana sayfadaki özel ürünlerden esinlenip aynı şekilde yeni ürünler die yapılan bir modül var ancak özel ürünler deki gibi görünmüyor direk tpl dosyasında sitene göre değişiklikler yapman geren modülü vereyim bi dene. homenewproducts.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts