A-Gora Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Cześć wszystkim, Mam mały problem-dopiero co zacząłem tworzyć mój wirtualny sklep i niestety spotkałem się z problemem, który nie potrafię sam przeskoczyć. Korzystam z wyszukiwarki Microsoft Edge i nie mogę korzystać z rozwijanych menu-zdjęcie problemu załączyłem. Kolejna sprawa-część opcji znajduje się pod lewym panelem i niestety nie mogę ich nawet zobaczyć-zdjęcie problemu też załączone. Sprawdzałem też z wyszukiwarką Goggle Chrome i jest tak samo. Jakieś sugestje? Dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Microsoft Edge to nie wyszukiwarka a przeglądarka i raczej nie ma nic wspólnego z tym błędem. Jak się jest nowym to warto zacząć od przeczytania dokumentacji jest tam napisane między innymi że zalecana wersja PHP dla wersji 1.7.6.x wynosi 7.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-Gora Posted November 29, 2020 Author Share Posted November 29, 2020 endriu107 I właśnie o to mi chodziło:D Dziękuje bardzo za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts