Sprawdziłem zniżki się nie wyświetlają na oryginalnym szablonie. A na moim szablonie na stronie demo szablonu wyświetlają się. Presta dodaje specyficzną cenę w adminie tylko ona nigdzie się nie pojawia myślałem, że mam uszkodzony szablon wtedy nie była by widoczna na froncie, ale po dodaniu do koszyka produktu musiała by być niższa. Jednak problem w tym, że ona wogóle się nie pojawia w koszyku od strony klienta cały czas jest cena bazowa pomimo ustawienia ceny specydicznej.
Edit History
Sprawdziłem zniżki się nie wyświetlają na oryginalnym szablonie. A na moim szablonie na stronie demo szablonu wyświetlają się. Presta dodaje specyficzną cenę w adminie tylko ona nigdzie się nie pojawia myślałem, że mam uszkodzony szablon wtedy nie była by widoczna, ale po dodaniu do koszyka musiała by być niższa. Jednak problem w tym, że ona wogóle się nie pojawia w koszyku od strony klienta cały czas jest cena bazowa pomimo ustawienia ceny specydicznej.
Sprawdziłem zniżki się nie wyświetlają na oryginalnym szablonie. A na moim szablonie na stronie demo szablonu wyświetlają się.