Jump to content
  • 0

Zaginione produkty BackOffice

Rymek

Question

Hej.

Mam problem.

Importuje z eMagicOne Presta Manager duży plik ze zdjeciami (137 tys produktow)

Idzie juz 2 dni mam w biurze 1Mb/s up

I dzis wszedlem na backoffica zobaczyc co tam sie dzieje a tam 25 produktow ............tylko zniknely te co nie importowalem nawet.

Na froncie sklepu wszystko dziala !!! wszystko jest i pojawiaja sie nowe . Mozna jakos odswiezyc liste backoffice ? Bo skoro sa na stanie frontu to  gdzies musza byc :)))

HELP !!!

P.S ----> Czy to normalne ze sklep zwolnil na maxa? front sie otwiera z 30sek mialem gdzie kolo 2s .......? Back sie otwiera normalnie.

Z góry Dzieki za pomoc !!!!

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Cześć,

Przepraszam, użyłem Tłumacza Google. Jeśli import nadal trwa, może to wpłynąć na ładowanie na froncie, a ponadto, jeśli w bazie danych jest dużo produktów, może go spowolnić. Jeśli powiesz, że wszystko działa na froncie, to powinno być również w bazie danych, możesz sprawdzić tabelę ps_product, aby upewnić się, że dane są poprawnie zapisane. A jeśli uruchomisz import za pomocą Store Manager, należy to zrobić na połączeniu typu Bridge, aby przyspieszyć proces.

Edited by Alexandra Kold (see edit history)

• 0

Import możesz robić np z niewłaściwym ID języka albo sklepu i wtedy nie wyświetli Ci produktów w panelu. Możliwe, że podczas importu jakiś opis lub nazwa pola zawierały niedozwolone znaki i przez to rozjechała się baza.

Takie ilości produktów kopiuje się partiami, a nie wszystko na raz. Szczególnie na tak kiepskim łączu.