Miałeś rację "endriu107" nazwy "Informacja o sklepie" oraz "Informacja" co są widoczne tylko na urządzeniach mobilnych np. smartfonach znajdują się w zakładce Lokalizacja > Tłumaczenia > Tłumaczenia zainstalowanych modułów... (Patrz schowek01 oraz schowek02). Niby wszystko proste... Wystarczy wpisać odpowiednie nazwy w rubrykach w tym przypadku zamiast "Informacja" -> "Pozostałe informacje" oraz "Informacje o sklepie" -> "Dane kontaktowe sklepu" i klikamy Zapisz lub Zapisz i zostań. I tak właśnie robię... I tutaj zonk... Klikam. Odświeżam front-office/sklep na smartfonie i tu nic. Wchodzę w Panel administracyjny w zakładkę Lokalizacja > Tłumaczenia > Tłumaczenia zainstalowanych modułów i tam znowu poprzednie nazwy "Informacje o sklepie" oraz "Informacja" (w ogóle nie zapamiętało/zapisało nowych). Może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie zapamiętuje nowych ustawień...
Aha... I jeszcze jedno w Panelu administracyjnym w Moduły i usługi w zakładce Moduły i usługi klikam Konfiguruj moduł Blok CMS i edytowałem Blok po lewej/Nazwę bloku z Information na Pozostałe informacje (Patrz schowek03) - nic to nie dało.... I zmieniłem na Best Sellers na Nasze Hity (Patrz schowek04) - trzeba wejść w zakładkę Lokalizacja > Tłumaczenia > Tłumaczenia zainstalowanych modułów i tam po zmieniać to co trzeba...
Wersja PrestaShop - 1.6.1.24
Obecnie używany szablon - PRS006
Wersja PHP 7.1.33
Wersja MySQL 10.3.27
zaznaczam że czyściłem przeglądarkę Google Chrome z historii, haseł i cookies oraz bazę danych MySQL za pomocą specjalnego narzędzia/modułu Oczyszczanie PrestaShop do czyszczenia bazy danych no i nic to nie dało.... Proszę o pomoc i wskazówki. Pozdrawiam.