Dimitris Tagkalos Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Καλησπερα, Μου ζητησαν απο την Εθνικη Demo Account για το site μου. Μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει; Γιατι δεν ξερω τι εννοουν και τι πρεπει να κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Μήπως εννοούν να βάλεις το module να δουλεύει με δοκιμαστικά στοιχεία? Συνήθως τα Module τραπεζών έχουν Live-productuion και Test ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Tagkalos Posted November 11, 2020 Author Share Posted November 11, 2020 11 hours ago, Prestan0ob said: Μήπως εννοούν να βάλεις το module να δουλεύει με δοκιμαστικά στοιχεία? Συνήθως τα Module τραπεζών έχουν Live-productuion και Test ρυθμίσεις. Οχι φιλε εννουουν να τους φτιαξω ενα accont απλα να μπουν να τσεκαρουν το backoffice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ποια τράπεζα? Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Τι δουλειά έχουν να μπουν στο backoffice? Εαν αντιγράψεις σε ένα subdomain το eshop τους κάνει? Βασικά γιατί δεν τους δίνεις πρόσβαση στο κανονικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Tagkalos Posted November 11, 2020 Author Share Posted November 11, 2020 Απο την Εθνικη. ναι τους εδωσα ενα account gia to Backoffice. Δεν ξερω τι θελουν να δου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 1 minute ago, Dimitris Tagkalos said: Απο την Εθνικη. ναι τους εδωσα ενα account gia to Backoffice. Δεν ξερω τι θελουν να δου. Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Τι δουλειά έχει η τράπεζα στο backoffice? Δεν μπορούν να δουν απο το front εαν λειτουργεί σωστά και με ασφάλεια το module πληρωμής? Ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη της φάσης... έχω περιέργεια πραγματικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Tagkalos Posted November 11, 2020 Author Share Posted November 11, 2020 1 minute ago, Prestan0ob said: Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Τι δουλειά έχει η τράπεζα στο backoffice? Δεν μπορούν να δουν απο το front εαν λειτουργεί σωστά και με ασφάλεια το module πληρωμής? Ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη της φάσης... έχω περιέργεια πραγματικά. Δεν μου εχουν δωσει module πληρωμης αυτο ειναι το περιεργο. Μου ειπαν πρεπει να ελεγξουν το σαιτ για να μου το δωσουν..πραγματικα δεν ξερω τι παιζει..και μου φανηκε περιεργο γιαυτο ρωτησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Α οκ είναι αυτό που δίνει πλέον η ίδια η τράπεζα. Αλλά και πάλι τι δουλειά έχουν με το admin του καθενός? Φαντάζομαι θα στο εγκαταστήσουν οι ίδιοι. Για να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis_gyf Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Και η Alpha Bank πάντως μου ζήτησε credentials να μπει στο backofiice πριν προχωρήσουμε σε demo κωδικούς και πριν καν περάσω κάποιο module 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts