marcepany Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Cześć! Jestem nowy w PrestaShop i mam pytanie. Ustawiłem sobie przy produkcie m.in 4 przyciski (a,b,c,d). Czy jest opcja, aby klient mógł zaznaczyć więcej niż jedną opcję? Np. a,b,c? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Ustawiłeś 4 przyciski czyli atrybuty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marcepany Posted November 9, 2020 Author Share Posted November 9, 2020 24 minutes ago, endriu107 said: Ustawiłeś 4 przyciski czyli atrybuty? Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Atrybuty działają tak że są opcją wyboru, jeśli masz 4 to klient ma wybrać spośród 4 ten atrybut który chce. Teoretycznie masz opcję dodawania atrybutów w inny sposób np zamiast: produkt piłka: czerwona, niebieska, zielona robisz atrybuty: produkt piłka: czerwona: TAK/NIE niebieska: TAK/NIE zielona: TAK/NIE inna opcja to dodatkowy moduł który pozwala wybrać więcej niż jeden atrybut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
marcepany
Cześć!
Jestem nowy w PrestaShop i mam pytanie. Ustawiłem sobie przy produkcie m.in 4 przyciski (a,b,c,d). Czy jest opcja, aby klient mógł zaznaczyć więcej niż jedną opcję? Np. a,b,c?
3 answers to this question
Recommended Posts