rencha Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Jsem na Prestě nováček a chtěla bych Vás moc oprosit, zda byste mi mohli poradit, kde (v jakém souboru) si můžu vyplnit klíčová slova a popis shopu.Už nějakou dobu se v tom štrachám, procházím diskuze, ale žádnou nápovědu či postup jsem nenašla.Předem díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sem Tam Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 PS 1.4 :položky zboží: Administrace >Katalog>Výrobek>Zobrazit možnosti pro vylepšení zařazení zboží ve vyhledávačích (SEO)kategorie: Administrace >Katalog>Kategorie> editovat stávající nebo přidat novouvýrobci:Administrace >Katalog>Výrobce> editovat stávajícího nebo přidat novýostatní stránky(CMS, index, atd): Administrace >Administrace >Preferences > SEO & URLs > editovat stávající nebo přidat novouPS 1.3 :položky zboží: Administrace >Katalog>Výrobek>Zobrazit možnosti pro vylepšení zařazení zboží ve vyhledávačích (SEO)kategorie: Administrace >Katalog>Kategorie> editovat stávající nebo přidat novouvýrobci:Administrace >Katalog>Výrobce> editovat stávajícího nebo přidat novýostatní stránky(CMS, index, atd): Administrace >Preferences > Meta Tags > editovat stávající nebo přidat novou Link to comment Share on other sites More sharing options...
rencha Posted April 16, 2011 Author Share Posted April 16, 2011 Moc děkuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts