marta7 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Dzien dobry, jak edytowac rozwijany boczny pasek z facebookiem i kontaktem (zdjecie w zalaczniku), przesledzilam wszystkie ustawienia w sklepie i nie moge odnalezc odpowiedniej zakladki do zmiany tego paska, Wersja PrestaShop: 1.7.3.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Jest kilka możliwości gdzie to można znaleźć np. moduł który będzie w zakładce Moduły i tam można go konfigurować, druga możliwość to dodanie na sztywno w kodzie, wtedy trzeba przeszukać pliki i edytować kod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marta7 Posted November 7, 2020 Author Share Posted November 7, 2020 hey! w zakladce modul mam dwie podzakladki : Wybrany i Katalog, nie znalazlam w nich modulu do konfiguracji, jak moze sie nazywac taki modul ? Nie mam nawet zakladki z cms Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Niestety ale nie jestem w stanie powiedzieć nie jest to standardowa rzecz i wymaga po prostu sprawdzenia w panelu lub plikach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marta7 Posted November 8, 2020 Author Share Posted November 8, 2020 Czy moglabym Panu zlecic naprawe sklepu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marta7 Posted November 8, 2020 Author Share Posted November 8, 2020 wycwyscilam pamiec podreczna i pojawil sie blad 500, teraz nie moge wejsc w panel administracyjny sklepu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
marta7
Dzien dobry, jak edytowac rozwijany boczny pasek z facebookiem i kontaktem (zdjecie w zalaczniku), przesledzilam wszystkie ustawienia w sklepie i nie moge odnalezc odpowiedniej zakladki do zmiany tego paska, Wersja PrestaShop: 1.7.3.3
5 answers to this question
Recommended Posts