Betacart Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Dobrý den, čerstvě jsem nainstaloval testovací obchod Prestashop ve verzi 1.7.6.8 a při pokusu otevřít položku v ROZŠÍŘENÍ > Moduly > Katalog modulů a ROZŠÍŘENÍ > Vzhled > Katalog šablon vždy dostanu stejnou hlášku: Quote Vypadá to, že máme problémy s připojením na Addons. Obnovte stránku nebo zkontrolujte konfiguraci brány firewall. Už jsem projel kde co, ale opravdu netuším, co by mohlo být za problém. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Zdravím, bude dobré zapnout debug mód a vložit sem chybovou hlášku. Je modul psaddonsconnect aktualizovaný na nejnovější verzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Betacart Posted November 7, 2020 Author Share Posted November 7, 2020 Dobrý den, nejprve jsem po aktivaci debug režimu musel vyřešit tento problém. Poté jsem tedy ve spodní části Symphony našel červeně "503 Service Unavailable" v případě Katalogu šablon. Pak tam ještě v Symphony v Database Queries následující (viz druhý obrázek). Snad to pomůže. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Wedos a Prestashop 1.7.6.8 nejdou dohromady. Jaká je verze PHP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Betacart Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 PHP je 7.2.14, zkoušel jsem však i 7.4 A mohu potvrdit, že při stejné instalaci na C4 nemám absolutně žádný problém. Nicméně, i tak bych rád věděl, kde by mohl být problém... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Zeptej se podpory wedosu. K zamyšlení : proč nemá wedos v nabídce software novou verzi Prestashopu ? Neznám nikoho, kdo by neměl problémy s Wedosem a Prestashop 1.7.6.8. Myslím, že stejné problémy měl i uživatel @Dagy Wedos chyby: putenv, šifrování rijandel .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReneK Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 (edited) Měl jsem stejné problémy, wedos není na prestu vhodný. Přešel jsem k český hosting a vše v pohodě. Podpora na wedosu ti moc nepomůže, vlastní zkušenost. Edited November 15, 2020 by Dagy (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Betacart Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 Díky, vyřešil jsem to vyzkoušením u C4, kde nemám žádné problémy. Asi lze tedy téma uzavřít. A děkuji všem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 2 hours ago, Betacart said: Díky, vyřešil jsem to vyzkoušením u C4, kde nemám žádné problémy. Asi lze tedy téma uzavřít. A děkuji všem. Rozumné řešení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Betacart Posted November 16, 2020 Author Share Posted November 16, 2020 Díky všem, téma lze uzamknout jako vyřešené. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts