Karina Kotalová Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Dobrý den, prosím je možno použít jeden modul opakovaně na jedné straně? Dejme tomu, kdybych chtěla použít dva textové bloky na home page... Děkuji, Karina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Ano, lze Vezme se originál modul a přepíše se. Těžko vysvětlovat. V modulu je potřeba přepsat název složky modulu, název modulu, název databázové tabulky pro ukládání dat, názvy polí pro ukládání do konfigurace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karina Kotalová Posted November 5, 2020 Author Share Posted November 5, 2020 Děkuji, to už si poradím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Během dneška nahodím na moje stránky free modul "editor úvodní stránky", který bude možné duplikovat přímo z modulu 😉 Měl jsem hotový modul bez duplikace, ale zabuduji ji. Ukázka: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karina Kotalová Posted November 6, 2020 Author Share Posted November 6, 2020 Skvělé, Moc děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Hotovo, musel jsem udělat i download stránku. Editor úvodní stránky pro Prestashop 1.6 a 1.7 včetně možnosti duplikování modulu zde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karina Kotalová Posted November 6, 2020 Author Share Posted November 6, 2020 Moc děkuji za skvělou vychytávku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 (edited) Jenom pro zajímavost: https://e-apps.eu/cs/content/category/4-moduly-za-odmenu 😉 Už chystám další moje moduly za odměnu a free. Edited November 8, 2020 by Guest (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts