onpelikan Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Dobrý den, řešení pro dopravu zdarma nad určitý rozsah částky jsem našel, ale potřeboval bych k tomu mít aktivní ještě i váhové rozsahy. Takže standardní řešení zdá se mi nefunguje. Poradíte někdo, jak vyřešit problém, když cenu normálně určuji podle váhy (prodáváme rozměrnější zboží). Navíc zásilkovna bere jen do 10kg. Ale chtěli bychom zavést 2000 Kč jako limit pro dopravu zdarma. Asi na to bude potřeba modul že? Moc děkuji za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 modelový příklad pro zásilkovnu, která je omezená do 10Kg. Nastavení dopravce: Nastavení Katalog / sleva: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onpelikan Posted November 3, 2020 Author Share Posted November 3, 2020 (edited) Dobrý den, díky, úžasný návod krok za krokem. Jen ho využiji až přejdu na verzi 1.7. :-). Pardon. Zapomněl jsem, že používám verzi 1.6. Ale i tak se určitě někomu hodí. Ve verzi 1.6 jsem takové možnosti pravidel pro slevy nenašel. Je to opět jen moje chyba? Nebo to tam není? Děkuji. Edited November 3, 2020 by onpelikan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 (edited) Zdravím, jsou tam slevy, pouze jsou jinde v menu. Stačí hledat v menu Pravidla cen > Pravidla pro košík Edited November 4, 2020 by knacky (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
onpelikan Posted November 4, 2020 Author Share Posted November 4, 2020 Dobrý den, máte pravdu, našel jsem to samé, co jste popsal Vy i ve verzi 1.6. Akorát to bylo pod Price rules->Vouchery, tak mě to trochu zmátlo. Přeji hezký den a děkuji za radu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Rád jsem pomohl. Pod příspěvky je šedé srdce, tam mi můžeš dát like příspěvku / příspěvkům, které ti pomohli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts