tynatwine Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 buna. Nu reusesc sa fac sa functioneze postarea de comentarii la produse. Imi spune comentariu postat cu succes, dar nu apare nicaieri. Cum se configureaza modulul ? Va multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 comentarea trebuie activate din BO, daca doresti sa apara, si numai uzeri inregistrati pot sa comenteze, desi exista modul pentru commentarii nonuseri, adica guest. la acela poate sa apara instantaneu mesajele, daca nu ma insel Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazmedical Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 La mine nu arata nimic Ce pot face ? www.bazmedical.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 desi nu e foarte complicat, acest modul e ascuns printre modulele din BO si de fiecare data cand vrei sa vezi daca cineva a comentat la produse trebuie sa-l cauti. se gaseste la Modules >> Product comments pentru a activa postarile clientilor trebuie sa mergi la modul, Configure si de acolo activezi sau stergi comentariile nedorite. in opinia mea, cea mai mare lipsa a acestui modul este faptul ca nu te anunta in niciun fel despre comentariile noi. s-a mai discutat aceasta problema si in alte topicuri si nimeni nu a gasit o solutie. ar fi buna o integrare cu modulul Mail alerts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazmedical Posted May 18, 2013 Share Posted May 18, 2013 ai dreptate NU TE ANUNTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusteh Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Sau poti trece oricand pe modulul celor de la yotpo, care este de 10x mai avansat decat cel basic prestashop. L-am folosit de vreo 2 ori si nu se poate compara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 am incercat si eu modulul de la yotpo, intr-adevar are multe facilitati si la inceput mi s-a parut super. dupa citeva saptamani, am renuntat la el din mai multe motive cum ar fi: - traducerea in limba romana lasa de dorit si nu poate fi corectata ca la orice modul din prestashop - mai multe plangeri din partea clientilor, pt mesajele repetitive primite dupa efectuarea cumparaturilor, si cu intrebarea despre cum a ajuns adresa lor de email la acei Yotpo si ce vor ei.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan1958 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Buna, Google mi-a indexat pagina asta din modulul Comentariile produsului: http://www.plantnatura.ro/module/productcomments/default care cred ca ar trebui sa afiseze comentariile facute la produsele magazinului. Trebuie facuta vreo schimbare in codul modulului ca sa-mi apara comentariile pe pagina? Momentan pagina este goala, nu afiseaza decat blocurile clasice: stanga, dreapta, header cu meniu si footer. La produse am deja 2 comentarii ! Cu bine, Razvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts