Jump to content

Edit History

piotr@tripio.pl

[email protected]

Witam,
chcę mieć dwutorową sprzedaż - detaliczną i hurtową.

Z detaliczną problemu w ogóle nie ma.

W przypadku hurtowej wymyśliłem, że stworzę zestawy produktów, które składają się z kilku sztuk produktów dla detalu, ale z inną ceną specjalną - dostępną po zalogowaniu i po przypisaniu do grupy B2B.

Niestety produkt ten nadal można kupić w detalu, bo jest dostępny w sprzedaży detalicznej. Sama widoczność produktu hurtowego w wyszukiwarkach i sklepie nie jest problemem. Najważniejsze, żeby ceny hurtowe były widoczne po zalogowaniu i przypisaniu do grupy B2B.

Jednym pomysłów było wyzerowanie ceny i wprowadzenie minimalnej wartości zamówienia, ale wtedy, jak doda produkty z detalu to może dodać produkty z hurtu.
Czy ktoś mógłby podsunąć jakiś pomysł?

Pozdrawiam,
Piotrek

piotr@tripio.pl

[email protected]

Witam,
chcę mieć dwutorową sprzedaż - detaliczną i hurtową.

Z detaliczną problemu w ogóle nie ma.

W przypadku hurtowej wymyśliłem, że stworzę zestawy produktów składające się z kilku szt produktów dla detalu z inną ceną - dostępną po zalogowaniu i przypisaniu do grupy B2B.

Niestety produkt ten nadal można kupić w detalu, bo jest widoczny (co nie jest akurat problemem), ale czy jest możliwość ograniczenia sprzedaży danego produktu, jeśli nie jest się zalogowanym i przydzielonym do grupy B2B?

Jednym pomysłów było wyzerowanie ceny i wprowadzenie minimalnej wartości zamówienia, ale wtedy, jak doda produkty z detalu to może dodać produkty z hurtu. Czy ktoś mógłby podsunąć jakiś pomysł?

Pozdrawiam,
Piotrek

• Create New...