ReneK Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 (edited) Zdravím všechny, Snažím se z Eshopu1 nakopírovat vše do Eshopu2. Vše jsem přejmenoval v databázi PS_SHOP_DOMAIN + PS_SHOP_DOMAIN_SSL. Na různých forech jsem našel postupy ale narážím na jednu věc. Všichni píšou že mám ještě změnit v doména/config/settings.inc.php přihlašovací údaje a heslo databáze ale tento soubor je prázný. Jede to na PS 1.7.6.5 Děkuji všem Edited November 7, 2020 by Dagy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReneK Posted October 30, 2020 Author Share Posted October 30, 2020 (edited) Už jsem to našel a vyřešil: Přihlašovací údaje do databáze jsou ../app/config/parameters.php a je to OK. Jen drobná chyba Nenačítají se mi obrázky. Nějaká rada? Děkuji Edited October 30, 2020 by Dagy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 Musí se také přepsat .htaccess. V SEO & URL stačí vypnout a pak zapnout přepisování URL. Dále fyzicky zkontrolovat, jestli jsou obrázky opravdu na FTP přítomny. Jako další možnost je, dát odkaz na eshop. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReneK Posted October 30, 2020 Author Share Posted October 30, 2020 Přepsal jsem .htaccess a vše je v pořádku. Děkuji za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts