siteuye Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Arkadaşlar merhabalar, Sitedeki kargo ücreti kısmında "Ücretsiz" yazan metni "Ücret konusunda size bilgi verilecek" falan tarzında bir metin ile değiştirmeye çalışıyorum. Ama ne sitenin çeviriler bölümünde "Ücretsiz" yazan yeri bulabildim ne de komple siteyi bilgisayarıma indirip orada notepad ile açmama rağmen bulabildim. PrestaShop sürümü: 1.7.5.1 sürümünü kullanıyorum. Bilgisayarıma indirdiğim klasörde app\Resources\translations\tr-TR dizini dahil bakmadığım dizin kalmadı. Prestashopun çevirilerini sakladığı özel bir alan var mı? Sepette, ödeme sayfasında vesaire Kargo Ücreti:Ücretsiz yazan yeri "Size Bilgi Verilecek" şeklinde nasıl değiştirebilirim? Bu konuda öneride bulunabilecek arkadaşlardan yardım ve öneri rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Bunlar çeviriler kısmında yer alır admin panelinden çevirilere girin orada bulabilirsiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts