michaelam Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Prosím o pomoc/radu. Mám problém rozchodit testovací kopii prestashopu s hláškou zde: Fatal error: Uncaught Error: Class 'Core_Business_ContainerBuilder' not found Prakticky ve všech diskusních forech oficiální i neoficiální podpory PrestaShopu doporučují smazat soubor: /cache/class_index.php (to jsem udělal a v minulosti to vždy pomohlo) Dále jsem pro jistotu nahradil soubory (znovu zkopíroval z originálního FTP): /Core/Business/Core_Business_ContainerBuilder.php a /config/bootstrap.php Vyzkoušel jsem na hostingu aktivovat postupně i všechny dostupné verze PHP, problém vždy stejný. Napadá Vás prosím, kde by mohl být problém ? Stejnou věc jsem již v minulosti x krát řešil, stačilo ale smazat výše zmíněný soubor /cache/class_index.php Děkuji velice za radu, již netuším co s tím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 (edited) A můžeš prosím prozradit verzi Prestashopu ? Doplnit informaci, jestli šlo o upgrade z nižší verze Prestashopu atd. Byl odstraněn soubor class_index.php ze složky cache ? Edited October 25, 2020 by Guest (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
michaelam Posted October 26, 2020 Author Share Posted October 26, 2020 (edited) Presta 1.6x Jde pouze o přesun na novou doménu, tam je vše uděláno dobře, dělal jsem to několikrát a bez problému. Ugrade z nižší verze Prestashopu NE. Byl odstraněn soubor class_index.php ze složky cache. Edited October 26, 2020 by michaelam (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Předpokládám, že PHP verze je 5.6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michaelam Posted October 26, 2020 Author Share Posted October 26, 2020 Verze PHP 7x a už to funguje. Chyběly tam nějaké soubory zřejmě, nebo byly poškozeny. Pomohlo přímé kopírovnání z FTP server->server přes program Flash XFP. Třeba to někomu v budoucnu pomůže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts