Jump to content
  • 0

[Bug?] 1.7.6.5 problem z akceptacją regulaminu

Holian

Question

W momencie składania zamówienie mam ustawione, że klient musi zatwierdzić regulamin. Preferencje > Zamówienie > Warunki korzystania z usługi > Tak

Trafiłem dziś w trakcie testów na dziwną rzecz, mianowicie nie mogę wysłać zamówienia gdy nie zaakceptuję warunków (tak powinno być). Jednocześnie jeśli je zaakceptuje a następnie cofnę tą akceptacje jestem w stanie normalnie złożyć zamówienie (tak nie powinno być).

sklep na wersji 1.7.6.5

szablon: Warehouse - Responsive Prestashop 4.3.2, który raczej nie zmianie nic szczególnego w opcjach zamówienia.

Ktoś się spotkał z czymś takim? Ma pomysł co może być przyczyną? Może problem jest globalny w tej wersji, a nie został zaobserwowany

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Z tym, że ja się nie cofam. Zaznaczam regulamin i odznaczam w tym samym momencie (na wyborze płatności) bez żadnych odświeżeń strony, powrotów do zamówienia (a nawet do wyboru innego przewoźnika) czy czegokolwiek innego. Po prostu waliduje mi go tylko ten jeden raz, jak się kliknie że akceptuje, to już później tego nie sprawdza, niezależnie czy się go odznaczy