Iveta P Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 (edited) Prosím o pomoc. Po smazání cache v administraci sekce výkon – vyčistit mezipaměť mi přestala fungovat celá administrace a vyhazuje error 500. Eshop funguje. Přitom předtím byla mezipaměť vyčištěná a vše fungovalo. Nedělaly se žádné změny, jen jsem nyní v css upravila barvu a omylem smazala závorky. Ale jedná se o css pro téma eshopu ne administraci. Spadlo to bezpozpředně po smazání paměti, nebo ještě během běhu. Bohužel jsem neměla zapnutý debugovací režim a teď nevím, jak přijít na to co se stalo a opravit to. Nebo jak zapnout debugovací režim, když nefunguje administrace? Jedná se o PS 1.7.3 Edited October 21, 2020 by Iveta P (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iveta P Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 tak je to v /config/config.inc.php /* Debug only */ if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) { define('_PS_MODE_DEV_', false); } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iveta P Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 ale píše mi to tuto chybu, nevím co to znamená: RuntimeException in PhpDumper.php line 1403:Cannot dump definition because of invalid class name (NULL) in PhpDumper.php line 1403 at PhpDumper->dumpLiteralClass('NULL') in PhpDumper.php line 790 at PhpDumper->addNewInstance('_defaults', object(Definition), 'return ', '$this->services['_defaults'] = ') in PhpDumper.php line 394 at PhpDumper->addServiceInstance('_defaults', object(Definition)) in PhpDumper.php line 639 at PhpDumper->addService('_defaults', object(Definition)) in PhpDumper.php line 666 at PhpDumper->addServices() in PhpDumper.php line 145 at PhpDumper->dump(array('class' => 'appDevDebugProjectContainer', 'base_class' => 'Container', 'namespace' => '', 'debug' => true, 'file' => '/www/ab-pracovni-odevy.cz/ab-pracovni-odevy.cz/app/cache/dev/appDevDebugProjectContainer.php')) in bootstrap.php.cache line 2846 at Kernel->dumpContainer(object(ConfigCache), object(ContainerBuilder), 'appDevDebugProjectContainer', 'Container') in bootstrap.php.cache line 2759 at Kernel->initializeContainer() in bootstrap.php.cache line 2533 at Kernel->boot() in bootstrap.php.cache line 2564 at Kernel->handle(object(Request), '1', false) in index.php line 86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Njn, to se stává. Řešení jsem psal snad už ve všech jazycích 😉 jdi do FTP přejdi do složky ./var/cache přejmenuj složku dev na dev- (pokud existuje) přejmenuj složku prod na prod_ (pokud existuje) odstraň přejmenovanou složku dev_ a prod_ (pokud existují) hotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iveta P Posted October 25, 2020 Author Share Posted October 25, 2020 Díky moc pomohlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts