Jump to content

Edit History

Pudi

Pudi

Tvorba a správa PrestaShopu na míru pro české firmy a živnostníky. 

PrestaShop

logo-presta-a3d1a8ec.png

Pudi

Pudi

1Presta - přední český PrestaShop developer a jediný oficiální PrestaShop partner v ČR a SR hledá do týmu Senior PrestaShop Programátora (Home office + občas kancelář)

Naší prioritou je především zodpovědnost, dodržování termínů a kvalita odvedené práce.

Pokud máte zájem, prosím kontaktujte mě na: 775 708 112 nebo zašlete něco o sobě, příp. životopis na adresu: [email protected] .

Na dobrou spolupráci se těší kolektiv 1Presta
www.1presta.cz

logo-presta-a3d1a8ec.png

Pudi

Pudi

1Presta - přední český PrestaShop developer a jediný oficiální PrestaShop partner v ČR a SR hledá do týmu Senior PrestaShop Programátora (Home office + občas kancelář)

Naší prioritou je především zodpovědnost, dodržování termínů a kvalita odvedené práce.

Pokud máte zájem, prosím kontaktujte mě na: 775 708 112 nebo zašlete něco o sobě, příp. životopis na adresu: [email protected] .

www.1presta.cz

logo-presta-a3d1a8ec.png

Pudi

Pudi

1Presta - přední český PrestaShop developer a jediný oficiální PrestaShop partner v ČR a SR hledá do týmu Senior PrestaShop Programátora.

www.1presta.cz

logo-presta-a3d1a8ec.png

• Create New...