Jump to content
  • 0

PS 1.7.6 Znikające menu górne (wyłączający się moduł)

PanzerkampfPL

Question

Cześć, mam problem z górnym menu które czasami samo mi się wyłącza. Zauważyłem że dzieje się tak min kiedy zmieniam ustawiania lub włączam/wyłączam inne moduły.

Spotkaliście się kiedyś z takim zjawiskiem? Nie potrafię znaleźć bezpośredniej przyczyny tego problemu..

UPDATE:
Zauważyłem że menu wyłącza się zawsze po aktualizacji dowolnego innego modułu.  

Edited by Panzerkampf (see edit history)

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Czysta wersja Presty? Jaka wersja PHP? Czy używasz jakiegoś nietypowego modułu typu ApBuilder?

Wersja PrestaShop: 1.7.6.0  Wersja PHP: 7.2.34   Moduł menu standardowy z drobnymi modyfikacjami - kolor, wielkość czcionki.....

Miałem ten sam problem. Usunąłem moduł i zainstalowałem na nowo. Problem zniknął.

Przez to że mam wprowadzone drobne modyfikacje j.w. nie chciałbym reinstalować modułu... Chyba że jest jakiś patent aby podmienić potem wybrane pliki. 

• 0
17 godzin temu, Panzerkampf napisał:

Przez to że mam wprowadzone drobne modyfikacje j.w. nie chciałbym reinstalować modułu... Chyba że jest jakiś patent aby podmienić potem wybrane pliki. 

Reinstalacja i ponowna modyfikacja w plikach. A nie podmiana całych plików, bo znów pojawi się ta sama sytuacja jeśli będziesz miał jakiś błąd akurat w jednym z modyfikowanych plików.