Tomason Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Ahoj, chtěl bych pomoci s jednou věcí, kterou bohužel nedokážu rozklíčovat. Používám verzi Prestashop 1.6.1.2. a když jdu v administraci přes levé menu do sekce Katalog -> Atributy Produktů tak mě to přesměruje do Nástěnky a ne do sekce Atributů. Níže ještě zasílám print screen, aby bylo jasné co myslím. Prosím o pomoc! Předem moc děkuji. Pavel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Je potřeba zapnout debug mód a dát sem chybové hlášení. Jdi na FTP do složky config a otevři soubor defines.inc.php. N začátku najdi: define('_PS_MODE_DEV_', false); a změň na: define('_PS_MODE_DEV_', true); Soubor ulož a v administraci dej refresh stránky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomason Posted October 17, 2020 Author Share Posted October 17, 2020 Děkuji za odpověď. Debug module jsem zapnul, ale chybové hlášení mi jde jen na frontu, ale v administraci nevidím žádné chybové hlášení ani po refreshi stránky, ani po výmazu cache (Chrome prohlížeč). Když se podívám do Console, tak jsou tam vidět tyto zprávy (nevidím zde žádný error). Zkontroloval jsem ještě umístění souboru AdminAttributesGroups, který je na svém místě /controllers/admin/AdminAttributesGroups.php. Předem děkuji za podporu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 To je škoda, že se nezobrazí žádná chyba. Na takové záležitosti je lepší, aby chybu opravil programátor. Můžeme to tady probírat od A do Z a nemusí se chyba odhalit. S touto chybou může souviset několik desítek možností, včetně možného zavirování, hacknutí eshopu. A co jiný prohlížeč ? Např. Firefox. Je známo, že má Chrome problémy s Prestashopem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomason Posted October 17, 2020 Author Share Posted October 17, 2020 Jiné prohlížeče bohužel to samé, díval jsem se na celý strink té URL a vypadá takto: index.php?controller=AdminAttributesGroups&token=6185734ce41a340449ac06d50a7586e3 když odmažou &token=6185734ce41a340449ac06d50a7586e3 tak se do té sekce dostanu. Usuzuji tedy, že špatně funguje token do této sekce. Nevěděl byste jak na to? Moc díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Byl určitě upraven controller. V souboru bude místo & napsán & Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomason Posted October 17, 2020 Author Share Posted October 17, 2020 zkoušel jsem vše možné, stáhnul jsem i originál verzi prestashopu 1.6.1.2 a zkusil porovnat soubory v adresáři /controllers a nic jsem nenašel Budu muset poslat přímo vývojáři....mockrát děkuji za Vaši podporu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Určitě to tam je, může to být i v override složce. Jak jsem psal ! Programátor se podívá na soubory na FTP, otevře, zkontroluje a během pár minut vše jede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomason Posted October 17, 2020 Author Share Posted October 17, 2020 (edited) Ještě jednou jsem to projel a fakt už nevím, override mám prázdné, zde nemám žádné soubory, jen index.php Hledám v tomto souboru: AdminAttributesGroupsController.php Posílám níže kód pokud byste něco objevil, budu rád za Váš support. AdminAttributesGroupsController.php Edited October 17, 2020 by Tomason Nahrání souboru (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomason Posted October 17, 2020 Author Share Posted October 17, 2020 eště jednou jsem to projel a fakt už nevím, override mám prázdné, zde nemám žádné soubory, jen index.php Hledám v tomto souboru: AdminAttributesGroupsController.php Posílám níže kód pokud byste něco objevil, budu rád za Váš support. AdminAttributesGroupsController.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Soubor je v pořádku. Jaká je na serveru verze PHP ? A co zápis logu chyb na savaně ? Je zapnutý ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomason Posted October 18, 2020 Author Share Posted October 18, 2020 Na serveru je verze PHP 7.0 Prefork. Co se týče zápisu logu chyb na Savaně, to jsem nikdy nepoužíval ani nenastavoval. Zkoušel jsem dnes, ale nepodařilo se mi rozjet, takže asi fakt budu muset celé předat někomu zdatnějšímu. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 JJ, dobrá volba to předat někomu zdatnějšímu, já totiž nemám bohužel volný čas 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts