On 10/31/2020 at 6:55 PM, D. Tengler said:Souhlasím, bez bližšího prozkoumání při zapnutém debug módu, nelze najít problém.
Jde o defaultní šablonu nebo nějakou koupenou ?
Jde o defaultní šablonu. Debug mód mi vypisuje toto: Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error)
XHR failed loading: POST "https://xxxxxxxxxxxx.cz/module/hiaddtocartbutton/ajax" core.js:1571
FatalThrowableError in ProductPresenter.php line 566:Type error: Argument 2 passed to PrestaShop\PrestaShop\Core\Product\ProductPresenter::present() must be of the type array, boolean given, called in /www/xxxxxxxxx.cz/xxxxxxx.cz/modules/hiaddtocartbutton/controllers/front/ajax.php on line 54
Zkusila jsem to ještě jinak, vypnout modul a tlačítko přidat do templates takto:
<form action="{$urls.pages.cart}" method="post" class="add-to-cart-or-refresh">
<input type="hidden" name="token" value="{$static_token}">
<input type="hidden" name="id_product" value="{$product.id}" class="product_page_product_id">
<input type="number" class="input-group form-control" name="qty" min="1" value="1">
<button class="btn btn-primary add-to-cart" data-button-action="add-to-cart" type="submit" >Do košíku</button>
</form>
tlačítko i přidávání množství funguje, ale jen dokud nepoužiju stránkování, skript se začne načítat a na tom se to sekne, požadavek se už nedokončí. Ale se stránkováním jsem nikdy nic nedělala.
Console píše: ContextErrorException in c5253339afefe4c5f5b921c6c687002918588b1c.file.products.tpl.php line 146:Notice: Undefined index: urls