showpayne Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Dobrý den, Na prestashop 1.7.6.4 jsem si nainstaloval zdarma šablonu : na ukázku zde https://www.hiddentechies.com/bizkick-responsive-theme-prestashop.html šablona mi funguje skoro perfektně. Narazil jsem na 1 problém, který nemohu vyřešit, jelikož vlastně nevím jak a nepomohl mi ani google. V hlavní kategorii E-shopu, kde jsou produktu je zpětný odkaz na hlavní sekci shopu. Po kliknutí na tento odkaz se nevrátím na hlavní stránku eshopu, ale hodí mě to na hlavní index stránku celého webu. Zasílám na ukázku obrázek v příloze. Děkuji za možné rady. Jde o to, že hlavní stránka celého webu je klasická/informační a eshop není nastaven jako hlavní doména. Jedná se o odkaz který je na obrázku u šipečky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGreatGodOm Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Dobrý deň, ak kliknete na logo, hore v ľavo pod výberom meny, presmeruje Vás to správne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts