Dominico111 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Witam, stworzyłem testowy produkt, aby sprawdzić czy moje płatności działają. Po wypełnieniu wszystkich potrzebnych rubryk, wprowadzeniu danych karty kredytowej, zaznaczam pole: Zgadzam się z warunkami świadczenia usług i będę stosować się do nich bezwarunkowo, aby móc sfinalizować zamówienie. Po zaznaczeniu wyrzuca mnie ze strony płatności na link www.strona.pl/$termsAndConditionsLink i nic nie mogę zrobić. Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinSemtim Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Witam, Jakiego modułu szybkich płatności używasz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominico111 Posted October 1, 2020 Author Share Posted October 1, 2020 Płatności elektroniczne oraz prestashop checkout Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinSemtim Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Hmm powiem szczerze że nie korzystałem z tego modułu ( Checkout ) ale wygląda na to że trzeba sparować z kontem PayPal . Czyli tworzysz konto na Checkout i łączysz je z kontem PP po tej operacji powinno ci zadziałać. ewentualnie sprawdź czy konto nie działa w trybie demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszChyc Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 On 10/1/2020 at 2:31 PM, MarcinSemtim said: ewentualnie sprawdź czy konto nie działa w trybie demo Sprawdzałem w tamtym tygodniu i jakby się ktoś zastanawiał - nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts