emilempenza Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Witam, jakiś czas temu kupiłem szablon na addons.prestashop. Oczywiście pierwsze co zrobiłem po opłaceniu zamówienia, to wklepałem niereprentacyjny adres hostingu na którym stał sklep i ściągnąłem szablon. W międzyczasie zmieniłem hosting i kupiłem docelową domenę. Czy grozi mi jakaś blokada, za używanie szablonu na innej domenie? I czy w ogóle jest możliwość zmiany adresu w panelu klienta? Przy dodawaniu adresu w "moje sklepy" dopisałem słowo "test", ale nie wiem czy może to być jakiś punkt zaczepienia. Z góry dziękuje za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Nie powinno być problemu zmiany domeny i wykorzystania szablonu pod zmienioną domeną o ile w tym samym czasie nie będziesz go użytkował na innej domenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Musisz napisać do działu support na addons.prestashop.com Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts