www.autoyor.ro Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Salut,Ma tot chinui de ceva a in timp sa scot din partea de jos a siteului meu chestia "Realizat de Creatie Site Web™ " ptr ca nu as vrea sa mai fac reclama unor persoane care nu ma ajuta atunci cand apelez la ei desi au fost platiti sa faca treaba asta...am tot cautat prin module si peste tot in prestashop dar nu am gasit....in fine vreau cu orice pret sa scot chestia asta de la mine de pe site..este localizata undeva in partea dreapta in josul paginii principale la www.autoyor.ro.Daca stie cineva(sunt sigur ca stie cineva:)) cum se poate scoate chestia aia de acolo va rog respectuos sa imi spuneti si mie cum sa fac..Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 zi si versiunea te rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
www.autoyor.ro Posted April 14, 2011 Author Share Posted April 14, 2011 Sincer sa fiu nu stiu exact ce versiune este si nici nu sunt acasa sa intru in prestashop sa vad..Dar conteaza versiunea?..eu ma gandeam sa fie un modul ceva..Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 nu e modul este footer.php sau din controlers careva , ultima la versiune 1.4daca nu te pricepi la transcriere de fisier, roaga pe cineva care stie, si eu il fac daca am acces la szerevere Link to comment Share on other sites More sharing options...
www.autoyor.ro Posted April 14, 2011 Author Share Posted April 14, 2011 este versiunea Version 1.3.7.0..pai ma poti ajuta daca iti dau pass de la cpanel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 da atunci te pot ajutatrimitele prin PM private mesage Link to comment Share on other sites More sharing options...
www.autoyor.ro Posted April 14, 2011 Author Share Posted April 14, 2011 ti-am dat un pm..ai primit?..te intreb ptr ca nu imi pare la sent.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
www.autoyor.ro Posted April 14, 2011 Author Share Posted April 14, 2011 am rezolvat problema.multumesc frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts