JarosławPLL Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Witam w zakładce kontakt zamiast mapy która się kiedyś pojawiała przestała się pojawiać po odinstalowaniu modułu. i jest białe tło.. po ponownej instalacji custom form wpisałem wszystko dokładnie tak jak było jednak nie pojawia się mapa. Odinstalowałem moduł gdyż chciałem aby mapa się pojawia zawsze nawet po odznaczeniu ,,Wyłącz wszystkie nadpisywania" jeśli jest ustawione na tak to wtedy nie pojawia się mapa ani formularz kontaktowy jeśli nacisne na nie to wtedy się pojawia . Jak to naprawić? proszę o porady Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JarosławPLL Posted September 25, 2020 Author Share Posted September 25, 2020 już naprawiłem pojawia się . Jednak mam pytanie jak zrobić aby przy opcji ,, wyłącz nadpisywania " ( ustawione na tak żeby kontakt pojawiał się z mapą a nie ze standardowym formularzem z wersji prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Napisze to po raz drugi pod Twoim postem: Jeśli rozwiązałeś problem dobrym zwyczajem jest podać rozwiązanie dla potomnych. Multikonta są zabronione zbanowałem Twoje 3 inne konta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
JarosławPLL
Witam w zakładce kontakt zamiast mapy która się kiedyś pojawiała przestała się pojawiać po odinstalowaniu modułu.
i jest białe tło.. po ponownej instalacji custom form wpisałem wszystko dokładnie tak jak było jednak nie pojawia się mapa.
Odinstalowałem moduł gdyż chciałem aby mapa się pojawia zawsze nawet po odznaczeniu ,,Wyłącz wszystkie nadpisywania"
jeśli jest ustawione na tak to wtedy nie pojawia się mapa ani formularz kontaktowy jeśli nacisne na nie to wtedy się pojawia .
Jak to naprawić? proszę o porady
2 answers to this question
Recommended Posts