cosmins75 Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 (edited) Salutare! Am un site care nu mai functioneaza, la accesare da pagina goala iar daca activez debug am eroarea de mai jos. Problema este doar in frontend, in /admin merge totul fara probleme. Versiunea este 1.7.2.2. La un moment dat am facut si upgrade la ultima versiune dar se comporta identic. Din ce am inteles de la detinatorul site-ului a functionat fara probleme pana de curand, nu stie sa-mi zica daca a modificat cineva ceva prin el. Am incercat cu diverse versiuni de Php si eroare persista. In fisierele error_log nu scrie nimic iar la accesare site-ul face redirect la /ro/ desi nu am gasit in .htaccess asa ceva. Are cineva vreo idee? Multumesc anticipat! Whoops, looks like something went wrong. 1/1FatalThrowableError in ProductAssembler.php line 103:Type error: Argument 1 passed to ProductAssemblerCore::assembleProduct() must be of the type array, boolean given, called in /home/usercpanel/siteulcupricina.ro/modules/laemegamenu/laemegamenu.php on line 403 in ProductAssembler.php line 103 at ProductAssemblerCore->assembleProduct(false) in laemegamenu.php line 403 at LaeMegamenu->renderMenu() in laemegamenu.php line 480 at LaeMegamenu->_prepHook(array('cookie' => object(Cookie), 'cart' => object(Cart))) in laemegamenu.php line 503 at LaeMegamenu->hookdisplayHome(array('cookie' => object(Cookie), 'cart' => object(Cart))) in Staticblock.php line 221 at Staticblock::renderModuleByHookV15('Home', array('cookie' => object(Cookie), 'cart' => object(Cart)), '56', array('id_hook' => '8', 'module' => 'laemegamenu', 'id_module' => '56'), '0') in Staticblock.php line 131 at Staticblock->getModuleAssign('laemegamenu', 'displayHome') in Staticblock.php line 87 at Staticblock->getStaticblockLists('1', 'blockHeaderBottom') in laestaticblocks.php line 243 at laestaticblocks->hookBlockHeaderBottom(array('cookie' => object(Cookie), 'cart' => object(Cart), 'altern' => '7')) in laestaticblocks.php line 179 at laestaticblocks->hookDisplayHeader(array('cookie' => object(Cookie), 'cart' => object(Cart), 'altern' => '7')) in Hook.php line 895 at HookCore::coreCallHook(object(laestaticblocks), 'hookdisplayHeader', array('cookie' => object(Cookie), 'cart' => object(Cart), 'altern' => '7')) in Hook.php line 327 at HookCore::callHookOn(object(laestaticblocks), 'displayHeader', array('cookie' => object(Cookie), 'cart' => object(Cart), 'altern' => '7')) in Hook.php line 843 at HookCore::exec('displayHeader') in FrontController.php line 533 at FrontControllerCore->initContent() in IndexController.php line 37 at IndexControllerCore->initContent() in Controller.php line 205 at ControllerCore->run() in Dispatcher.php line 379 at DispatcherCore->dispatch() in index.php line 28 Edited September 25, 2020 by cosmins75 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 dezactiveaza megamenu, vezi daca eroarea persista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts