Jump to content

Edit History

Mat22

Mat22

Mam problemy w banerze mojego sklepu. Elementy "zaloguj", koszyk, telefon, itp są rozrzucone w górnym banerze. Chciałbym, aby były wszystkie w jednej linii. Próbowałem w live edit, ale niestety nie da się  nic przenieść, podczas próby przenoszenia elementów pokazuje się ikona z zakazem. Chciałem też zmienić lub pozbyć się numeru telefonu, ale nigdzie nie mogę go znaleźć.

Presta 1.6

Leo Fresh Theme

https://discountpolonais.fr/

presta_2.jpg

presta_1.jpg

Mat22

Mat22

Mam problemy w banerze mojego sklepu. Elementy "zaloguj", koszyk, telefon, itp są rozrzucone w górnym banerze. Chciałbym, aby były wszystkie w jednej linii. Próbowałem w live edit, ale niestety nie da się  nic przenieść, podczas próby przenoszenia elementów pokazuje się ikona z zakazem. Chciałem też zmienić lub pozbyć się numeru telefonu, ale nigdzie nie mogę go znaleźć.

Presta 1.6

Leo Fresh Theme

presta_2.jpg

presta_1.jpg

Mat22

Mat22

Mam problemy w banerze mojego sklepu. Elementy "zaloguj", koszyk, telefon, itp są rozrzucone w górnym banerze. Chciałbym, aby były wszystkie w jednej linii. Próbowałem w live edit, ale niestety nie da się  nic przenieść, podczas próby przenoszenia elementów pokazuje się ikona z zakazem. Chciałem też zmienić lub pozbyć się numeru telefonu, ale nigdzie nie mogę go znaleźć. Presta 1.6

presta_2.jpg

presta_1.jpg

• Create New...