Bonek Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 Witam mam problem z połączeniem w module furgonetka po naciśnięciu guzika połącz wyskakuje okno do logowania po wpisaniu danych na 100% dobrych (na stronie furgonetka działają) pojawia się komunikat wersja presty 1.7.6.7 wersja modułu 1.2.3 połączenie z API działa prawidłowo proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bonek Posted October 23, 2020 Author Share Posted October 23, 2020 Problem rozwiązany dzięki konsultantowi z furgonetki a rozwiązanie jest banalne wystarczy pierwsze łączenie do furgonetki zrobić z Firefoxa i wszystko działa potem już można używać dowolnej przeglądarki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Blaaszka Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Cześć, miałem ten sam problem. Najwygodniej zrobić tak, że jak otwiera Ci się to okno, to robisz "zbadaj element" i pobierasz linka z iframe, który tam jest. Gdy się zalogujesz za pomocą niego to powiązanie zostanie zrobione - dziwny błąd, ale u mnie działało Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bonek Posted September 20, 2020 Author Share Posted September 20, 2020 po skopiowaniu linku mam okno zgoda na dostęp do konta jak naciskam zgadzam się dostaję komunikat Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Blaaszka Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 Pokaż jaki link Ci się wygeneruje - zakryj sobie tylko domenę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bonek Posted September 21, 2020 Author Share Posted September 21, 2020 (edited) https://konto.furgonetka.pl/oauth/authorize?response_type=code&client_id=prestashop_xxxxxxxxxxxxxxxxx-341cdb33e536032686a93d252078c&redirect_uri=https%3A%2F%2Fxxxxxxxxxxxx%2Fmodule%2Ffurgonetka%2Fauth%3FresponseAuth%3D1 Edited September 21, 2020 by Bonek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Blaaszka Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 No i wygląda dobrze, jeżeli client_id= Ci się uzupełnia to jest okej. Na klucz z API się logowałeś tak i wszystko było okej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bonek Posted September 30, 2020 Author Share Posted September 30, 2020 Komunikacja z furgonetki do sklepu działa wszystkie zamówienia przechodzą więc z API jest wszystko ok nie działa nadal połączenie ze sklepu do furgonetki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Bonek
Witam
mam problem z połączeniem w module furgonetka po naciśnięciu guzika połącz
wyskakuje okno do logowania po wpisaniu danych na 100% dobrych (na stronie furgonetka działają) pojawia się komunikat
wersja presty 1.7.6.7
wersja modułu 1.2.3
połączenie z API działa prawidłowo
proszę o pomoc
7 answers to this question
Recommended Posts