vito2 Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 dá sa niekde v preste 1.4 nastaviť, aby v štatistikách nebralo do úvahy moje IP? Lebo mi to falošne zvyšuje počet návštev, ako aj počet prítomných zákazníkov. V Google analytics to ide dať zoznam IP asdries, krtoré nemá rátať, no v Prestashope som to nenašiel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vito2 Posted April 16, 2011 Author Share Posted April 16, 2011 nikto nemá s tým problém? Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 malo ludi skutocne pouziva statistiky na shared hostingu zataz a velkost databazy page load Link to comment Share on other sites More sharing options...
vito2 Posted April 16, 2011 Author Share Posted April 16, 2011 a čo používate najviac na štatistiky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Google Analytics zatial stacilo, tie statistiky spomaluju nacitanie stranky, co ma dopad na page rank. Neviem do akej miery su potrebne statistiky pre vas ale na nejake tie orientacne udaje to postacuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vito2 Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 ktoré moduly zo štatistík najviac spomaľujú prestu? Ktoré možem odinštalovať? Je ich tam v zozname aktivovaných viac než dosť Link to comment Share on other sites More sharing options...
otakarw Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 indiidualne sledovanie zakaznikov a pod. pri niektorych sa sa v detajloch vyslovene spomina poziadavka na vyssi vykon serveru.. takze pozriet pripadne upozornenia od tvorcov a pravidelne cistit stare statisticke udaje. Pouzivanim statistik sa neumerne zvacsuje databaza a niektori spozorovali pokles vykonu a zvacsenie odoziev Link to comment Share on other sites More sharing options...
vito2 Posted April 18, 2011 Author Share Posted April 18, 2011 ďakujem za odpovede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts