ms90 Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 Cześć wszystkim, Mam małą zagwozdkę, którą nie bardzo wiem jak wprowadzić w życie żeby to działało poprawnie. Mianowicie, chcę w sklepie internetowym oparty na presta 1.7 wprowadzić do sprzedaży, których fizycznie nie mam na stanie i są tylko na zamówienie. Czyli produkt taki jest normalnie widoczny w sklepie, jednak nie ma możliwości dodania go koszyka - zamiast tego jest informacja o możliwości sprowadzenia takiego produktu na zamówienie po wcześniejszym kontakcie mailowym. Pogrzebałem trochę w opcjach, nic takiego nie znalazłem. Macie może jakiś pomysł jak to rozwiązać, o ile jest to realne do zrobienia? Czy są jakieś moduły, które takie coś umożliwiają? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Wyłączenie opcji "Sprzedaż" + jakikolwiek moduł typu "Zapytaj o produkt". Lub nawet bez modułu lekka zmiana w szablonie sklepu aby jeżeli produkt ma wyłączoną sprzedaż wyświetlić jakiś tekst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts