sase Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 2. sütunlu prestashop 1.0 final temasını paylaşıma sundum. sadebej-final.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 süper paylaşım tşk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lider Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 ellerine sağlık. bu temada ürünler 3 lü olmus ve muhteşem. bu temanın benzeri var Presta-Tr deki arkadaşlar paylaşıma sunmuşlar sağolsun Turuncu Final diye. onda ürünler tek tek alt alta ve kocaman. bunun içindeki hangi dosyayı atsam bu şekil ürünler 3 lü olur? saygılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted January 12, 2009 Author Share Posted January 12, 2009 ellerine sağlık. bu temada ürünler 3 lü olmus ve muhteşem. bu temanın benzeri var Presta-Tr deki arkadaşlar paylaşıma sunmuşlar sağolsun Turuncu Final diye. onda ürünler tek tek alt alta ve kocaman. bunun içindeki hangi dosyayı atsam bu şekil ürünler 3 lü olur? saygılar. Prestashop'un 1.0 versiyonunumu yoksa 1.1 versiyonunumu kullanıyorsunuz ?Daha önce açmış olduğunuz bir topic'de size gerekli açıklamayı yapmıştım.Tema düzenleme işi bayağı uğraştıran bir iştir. dosya atmakla olmaz.Anasayfada 3 ürün yanyana şeklinde bir tema istiyorsanız, prestashop'un da 1.0 versiyonunu kullanıyorsanız size daha önce paylaşıma sunduğum "turuncumavi-final" temasını tavsiye ederim.link: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/7043/yazlm_modl_ve_tema/turuncu_sers_temann_2_dot__si__turuncumavfnal_paylamda_Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuego-levo Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Ellerine sağlık.. fakat ben bunu 1.1 versiyona yükledim yanlışlıkla.. şimdi anasayfa çıkmıyor.. ne yapamalıyım Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 Ellerine sağlık.. fakat ben bunu 1.1 versiyona yükledim yanlışlıkla.. şimdi anasayfa çıkmıyor.. ne yapamalıyım Daha önceki temanızı aktif yapın, düzelir.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lider Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 1,0 arkadaşım. yaptığın tema iyi ama ben bu temayı istiyorum. şu an burda bil paylaşımda deilhttp://www.presta-tr.com/dosyalar.html?func=fileinfo&id=18oke? bunun 3 lüsünü. tek tek kocaman bu tema normaldde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 1,0 arkadaşım. yaptığın tema iyi ama ben bu temayı istiyorum. şu an burda bil paylaşımda deilhttp://www.presta-tr.com/dosyalar.html?func=fileinfo&id=18oke? bunun 3 lüsünü. tek tek kocaman bu tema normaldde. pim at mail adresini gönder görüşelim.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lider Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Üstad attım pm. ulaştımı hala ses etmedin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted January 14, 2009 Author Share Posted January 14, 2009 Üstad attım pm. ulaştımı hala ses etmedin. pim'i aldım. msn'yi açmadığınızdan irtibat kuramadım.Anladığım kadarıyla "turuncu-final" temasının 3 ürün yanyanagösterir şekilde düzenlenmesini istiyorsunuz. Turuncu-final temasında yaptığım düzenle sonucundaki görüntü resmini aşağıya ekledim. Bir inceleyin.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lider Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Çok şükürki anlatmak istediğim bu işte. bunu ne burda ne diğer forumlarda anlatabildim.benim istediğimde bu dostum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lider Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 sase ? paylaşcakmısn napcan ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan27 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 kardes bunun kurulumunu nasıl yapcam? themes klasörüne attım şablonlardan seçtim fakat kurulmadı bembeyaz ayfa cıko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts