moryczek Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Witam. Mam problem z koszykiem w presta. Problem polega na tym, że jak dodaje produkty do koszyka to po wyjściu np na strone główną sklepu w koszyku pojawia się 0 produktów. Stan sklepu się zmienia bo sklep traktuje ten produkt jak by był w koszyku a koszyk jest pusty. Sytuacja zmienia się gdy np dodam kolejny produkt do koszyka i potwierdzę, że chcę przejść do płatności i wtedy w koszyku nagle pojawiają się wszystkie rzeczy które zginęły wcześniej. Co poradzić na to jakie rozwiązanie? Pozdrawiam Sklep to: www.buymystuff.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
anatemis Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Witam. Wiem że to jakiś czas już minął. Jak został rozwiązany problem, mam to samo i nie mam pojęcia gdzie szukać przyczyny. Dziękuję. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemex Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Dnia 2.06.2021 o 9:57 AM, anatemis napisał: Witam. Wiem że to jakiś czas już minął. Jak został rozwiązany problem, mam to samo i nie mam pojęcia gdzie szukać przyczyny. Dziękuję. Pozdrawiam Jaka wersja sklepu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmartDataSoft Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Witaj, Możesz zawiesić motyw strony do domyślnego klasycznego motywu PrestaShop i motywu sprawdź, ten problem kończy się lub nie. Jeśli domyślny motyw nie ma problemu, to te problemy pochodzą z niestandardowego motywu lub niestandardowego sprawdź nasz moduł, jeśli używałeś. Dziękuję Ci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts