jordaneiro Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 Καλησπερα σας Ενεργοποιησα τα φιλικα url και περα απο την αρχικη σελιδα οπου και να μπω μου βγαζει 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Επισης δεν μου εμφανιζει και τις φωτογραφιες απο τα προιοντα Ξερει κανεις τι να κοιταξω? Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 Δοκίμασε να σβήσεις το .htaccess χειροκίνητα και να απενεργοποιήσεις και να ενεργποιήσεις πάλι τo φιλικό URL για να δημιουργηθεί πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted August 21, 2020 Author Share Posted August 21, 2020 (edited) 15 hours ago, Prestan0ob said: Δοκίμασε να σβήσεις το .htaccess χειροκίνητα και να απενεργοποιήσεις και να ενεργποιήσεις πάλι τo φιλικό URL για να δημιουργηθεί πάλι καλημερα ευχαριστω για την απαντηση σου ακομα δεν εχω δοκιμασει αυτο που μου εγραψες ξεχασα να αναφερω οτι τρεχει σε windows και οχι σε linux Βασικα ο φακελος περιεχει .htaccess και .htaccess1(να διαγραψω και τα 2)? επισης μεσα σε αυτα γραφει "#If rewrite mod isn't enabled ErrorDocument 404 /e-shop/index.php?controller=404" Ισως να μην ειναι ενεργοποιημενο το rewrite mod? Edited August 21, 2020 by jordaneiro (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Σβήσε το .htaccess το άλλο ίσως είναι κάποιο backup. Εαν είσαι σε shared hosting το rewrite mod είναι σίγουρα εγκατεστημένο. Εαν έχεις plesk Panel μπορείς να δεις πληροφορίες για την php και εαν είναι ενεργοποιημένο απο εκεί που ρυθμίζεις την php: Αλλιώς μπορείς να ανεβάσεις ή να φτιάξεις ένα αρχείο σαν αυτό που φαίνετε στο λινκ παρακάτω να το ανεβάσεις κάπου στο server και να το τρέξεις.https://gist.github.com/SyntaxC4/5648247 Πρώτα δοκίμασε να σβήσεις το .htaccess και κλείσε και άνοιξε πάλι τις ρυθμίσεις στα SEO & URL για να δημιουργηθεί πάλι αυτόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordaneiro Posted August 21, 2020 Author Share Posted August 21, 2020 Στους Windows Server που χρησιμοποιούν Plesk δεν υποστηρίζεται ο Apache, οπότε το mod_rewrite δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Υπάρχει όμως παρόμοια λειτουργία στους Windows όπου ονομάζεται URL Rewrite και μέσω του web.config αρχείου μπορούν να οριστούν τα rewrite που επιθυμείτε.Αυτο μου απαντησαν σε ερωτημα του να ενεργοποιηθει το rewrite mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestag0od Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 1 hour ago, jordaneiro said: Στους Windows Server που χρησιμοποιούν Plesk δεν υποστηρίζεται ο Apache, οπότε το mod_rewrite δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Υπάρχει όμως παρόμοια λειτουργία στους Windows όπου ονομάζεται URL Rewrite και μέσω του web.config αρχείου μπορούν να οριστούν τα rewrite που επιθυμείτε.Αυτο μου απαντησαν σε ερωτημα του να ενεργοποιηθει το rewrite mod Δυστυχώς δεν έχω ιδέα απο windows server καθώς όλοι οι server μας είναι σε Linux. Εαν χρειαστείς να κάνεις κάποια δοκιμή σε δικό μας server μπορείς να μου πεις εαν δεν βγάλεις άκρη με τον windows server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts