sylwekb Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 (edited) Prestashop 1.7.5 Jak wyświetlić pole rozwijalne z rozmiarami dla danego koloru produktu? Kolory się pojawiają jednak, rozmiary już niestety się nie pojawiają na karcie produktu. Chciałbym aby przy danym kolorze jeśli jest dostępny rozmiar to w polu rozwijalnym pokazać np S, M, L, XL itp, w tej chwili mam jeden atrybut przy rozmiarze uniwersalny ale nie wyświetla się wogóle przy danym kolorze na karcie produktu. Jak mogę to uaktywnić? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Rozwiązałem, może komuś się przyda dodajemy wszystkie niezbędne rozmiary w Atrybutach następnie na karcie Kombinacje każdego koloru robimy wszystkie warianty rozmiarów, tak aby każdy kolor posiadał wszystkie rozmiary i zaktualizować stany magazynowe kombinacji koloru i rozmiaru wygenerować i zapisać. Gotowe ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Edited September 1, 2020 by sylwekb (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts