Tomek7777 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 (edited) witam, czy wiecie może czy po zakupie modułu fakturownia, do wystawiania faktur itp w presta, czy ten moduł mogę wgrac na kilka sklepów prestashop ? chodzi o to że mam firmę, 1 konto w fakturowni na tą firmę, ale 2 sklepy internetowe i pytanie czy po wykupieniu modułu będzię mozna go wgrać na 2 sklepy i bedzie to kompatybilne z kontem firmowym na fakturowni ( czyli kolejność faktur, numeracja będzię się zgadzać , czyli raz wystawie na jednym sklepie raz na drugim i wszystko będzię ok ? w sumie troszkę by to było dziwne jak bym miał np 10 sklepów to co bym musiał wykupić 10 modułów i miec 10 kont na fakturowni ? dzięki za odpowiedź, Edited August 14, 2020 by Tomek7777 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksanderŚredni Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 On 8/14/2020 at 2:34 PM, Tomek7777 said: wiecie może czy po zakupie modułu fakturownia, do wystawiania faktur itp w presta, czy ten moduł mogę wgrac na kilka sklepów prestashop ? Jasne. Co prawda sam tego nie robiłem, ale jeden z klientów kiedyś opowiadał mi przy piwie ile było z tym zabawy żeby to ogarnąć, bo oficjalnie się da, ale technologicznie jest z tym trochę bujania się żeby to skonfigurować.* * opinia osoby trzeciej, zapodaję tylko co zasłyszałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Zanim się coś powtórzy to warto sprawdzić, moduły zazwyczaj są sprzedawane z licencją na jednokrotne użycie typu jeden sklep lub jedna domena więc na początek warto sprawdzić jaką się ma licencję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts