Mlsounkov Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Hi všem,prosím o pomoc s chybou "Pole obsah (Česky) je chybný" při editaci stránek v CMS. Začalo mi to dělat z ničeho nic. Jediný co mě napadá, že jsem před zobrazováním chyby dělal v BO zálohu databáze.V TOMTO vlákně se to již řešilo, ale není popsáno odstranění chyby.Zkoušel jsem i zvýšit počet znaků, ale to nepomohlo.Předem díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlsounkov Posted April 14, 2011 Author Share Posted April 14, 2011 Opravdu nikdo neví? Prosím... Nechce se mi "přeinstalovávat"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlsounkov Posted April 19, 2011 Author Share Posted April 19, 2011 Dobrý... Teď už mi to nechce nahrát obrázky k produktům... Napíše, že aktualizace je úspěšná, ale obrázek nikde. Co se to kua děje?EDIT 21.4.2011 - Mlsounkov.czTak obrázky už fungujou. Kravina. Někam se mi ztratila složka tmp z kořenového adresáře webu.Pořád mi ale nejde úprava textu v CMS. Teď už nejde přidat ani "normální" text, i když napíše, že aktualizace byla úspěšná...EDIT 21.4.2011 - Mlsounkov.czTak úpravy textu už v CMS jdou. Asi to způsoboval IE9. Vrátil jsem se k internet exploreru 8 a texty vkládat jdou. Teď už mi nefunguje "jen" vkládání odkazů přes html editaci, pokud použiju "http://". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts