Zauważyłem, że brakuje tabeli currency_lang
Stworzyłem, zgodnie z db_structure.sql w install/data z presty
CREATE TABLE `yv_currency_lang`( `id_currency` INT(10) UNSIGNED NOT NULL, `id_lang` INT(10) UNSIGNED NOT NULL, `name` VARCHAR(255) NOT NULL, `symbol` VARCHAR(255) NOT NULL, PRIMARY KEY(`id_currency`, `id_lang`) );
Poczym wywołałem kolejne zapytanie, które chce ode mnie presta (po logach z błędów od debuga)
SELECT * FROM `yv_currency` a LEFT JOIN `yv_currency_lang` `b` ON a.`id_currency` = b.`id_currency` AND b.`id_lang` = 1 LEFT JOIN `yv_currency_shop` `c` ON a.`id_currency` = c.`id_currency` AND c.`id_shop` = 1 WHERE (a.`id_currency` = 1) LIMIT 1
W efekcie błędy zniknęły jednak wyskoczyły kolejne
Whoops, looks like something went wrong. (1/1) FatalThrowableError Type error: Argument 3 passed to GuzzleHttp\Client::request() must be of the type array, string given, called in /home/admin/domains/XXXX/public_html/modules/salesmanago/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Client.php on line 89
ALE tylko na stronie głównej - po wejściu na Panel Administracyjny jest okej, ale nadal nie mogę się zalogować, po logowaniu znika box ale nic się nie dzieje
@edit
Usunąłem moduł salesmanago z FTP. Strona główna wyświetla się - a raczej jej komunikat o pracach konserwacyjnych, nie wiem jak zachowuje się jeszcze motyw.
Nadal jednak nie mogę wejść do Panelu Administracyjnego.
@edit 3
Wywołałem włączenie sklepu z phpmyadmin
UPDATE `yv_configuration` SET `value` = '1' WHERE `yv_configuration`.`id_configuration` = 30;
Po włączeniu sklepu nie pokazuje się komunikat już o pracach, a komunikaty kolejnych błędów
Syntax error in template "file:/home/admin/domains/xxxxl/public_html/modules/homefeatured/views/templates/hook/homefeatured.tpl" on line 46 "{if $product.show_price AND !isset($restricted_country_mode) AND !$PS_CATALOG_MODE}<p class="price_container"><span class="price">{if !$priceDisplay}{convertPrice price=$product.price}{else}{convertPrice price=$product.price_tax_exc}{/if}</span></p>{else}<div style="height:21px;"></div>{/if}" unknown tag 'convertPrice'
Komunikat ewidentnie wskazuje na kolejny moduł homefeatured
Po usunięciu modułu kolejny błąd
(1/1) FatalThrowableError Call to a member function isRegisteredInHook() on boolean
I teraz nie wiem co dalej...