krawcu86 Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 (edited) Witam, Od paru dni pojawił się pewien problem na moim sklepie z koszykiem i dodanymi do niego produktami a mianowicie po dodaniu produktów do koszyka pojawiało i zobaczeniu koszyka pojawiało mi się okienko gdzie można było wpisać ilość produktów lub je usunąć z koszyka natomiast teraz nie wiem dlaczego pojawia się jedna ramka i nie ma takiej możliwości :(. Szukałem jakiegoś rozwiązania niestety nic nie udało mi się znaleźć. Korzystam z presty 1.7.5 i z szablonu z prestashop addons Plant Store pliki z szablonu podmieniałem na oryginalne bez żadnych modyfikacji i nic to nie zmieniało. Dodatkowo jeszcze pole do wpisania kodu promocyjnego również przestało poprawnie działać. Parę dni temu jeszcze wszystko było ok. Będę wdzięczny za pomoc i wskazówki jak naprawić ten błąd. Edited December 26, 2020 by krawcu86 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krawcu86 Posted August 11, 2020 Author Share Posted August 11, 2020 Witam, Temat do zamknięcia błędy powodował akurat w moim przypadku moduł "Customer Reassurance" po wyłączeniu i reinstalacji wszystko wróciło do normy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Czyli pewnie był konflikt w plikach CSS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts