Milan Sýkora Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 při vyhledávání na frontendu eshopu podle kodu mi vyhledává i produkty jiného než hledaného kodu (nejde ani o shodnou část kodu). Zjistil jsem že je to tím že v tabulce ps_product mám u produktů které mi chybně lezou do výsledků vyhledání v atributu supplier_reference kod, který hledám. Jak tuto hodnotu změnit v administraci eshopu? Domníval jsem se, že je to kod dodavatele na záložce Dodavatelé u produktu. ale tyto hodnoty se vkládají logickjy do jiné vazební tabulky , neb jeden produkt může mít víc dodavatelů s různými kody. Domnívám se tedy že je to pozůstatek starší verze a tyto data tam zůstala po migraci ze starší verze eshopu Jak tento atribut (supplier_reference) tedy změnit??? Nechci to dělat updatem v DB ...musí to jít uživatelsky administrátorem eshopu, nebo není jiná cesta? když jsem u pár produktů tento atribut vymazal a přeindexoval , proběhlo vyhledávání korektně. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Uživatelsky jsi to přeci dělal a to u každého dodavatele a produktu zvlášť. Nejrozumější je, spustit dotaz do databáze a vše opravit. Reindexování lze udělat i přes Cron úlohu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts