franas.damian@gmail. Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Na zainstalowanej Prescie 1.7.6.7 nie mogę dodać dodatkowych kont użytkowników, wygląda to tak jak na zdjęciu, menu wyboru rangi użytkownika jest niby rozwinięte cały czas, nie można z nim nic zrobić, spotkał się ktoś z takim problemem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Problem ten nie występuje a przynajmniej nie mogę go usunie odtworzyć. Zalecam sprawdzić błędy w konsoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 T400 Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Hej, taki błąd jest zwykle gdy masz niewłaściwą wersję PHP. Ustaw proszę 7.2 i sprawdź ponownie. Daj zam znać co wyszło. Powodzenia T. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 franas.damian@gmail. Posted July 29, 2020 Author Share Posted July 29, 2020 Działa, dzięki wielkie za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
franas.damian@gmail.
Na zainstalowanej Prescie 1.7.6.7 nie mogę dodać dodatkowych kont użytkowników, wygląda to tak jak na zdjęciu, menu wyboru rangi użytkownika jest niby rozwinięte cały czas, nie można z nim nic zrobić, spotkał się ktoś z takim problemem?
3 answers to this question
Recommended Posts