bogo66 Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 Witam, W jaki sposób zrobić dwa różne koszty wysyłki w zależności od formy płatności tzn. przedpłata (przelew na konto) - kwota x, pobranie - kwota y ? Pozdrawiam Robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 Tworzysz różnych przewoźników i do każdego przypisujesz odpowiedni moduł płatności przy użyciu modułu shiptopay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogo66 Posted July 27, 2020 Author Share Posted July 27, 2020 Tutaj też nie rozumiem jak to zrobić niestety... Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 Której części nie rozumiesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogo66 Posted July 27, 2020 Author Share Posted July 27, 2020 Tworze 3 metody dostawy: 1. kurier przedpłata i robie numer konta z transportem 15 zl 2. kurier pobranie i robie COD i koszt 20 zł 3. odbiór osobisty Dobrze myślę? A przy okazji jak zrobić wysyłkę w zależności od ilości, np. mam paczki do 30kg, klient zamawia 2 sztuki towaru po 20kg i aktualnie presta liczy mi 20 zł (1 paczka) a powinna 2 paczki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts