MCGryka9 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Dzień dobry wszystkim! mianowicie jak osiągnąć efekt <div class="col-3"> WŁASNA ZAWARTOŚĆ</div> <div class="col-9"> SLIDER, ten z PRESTY</div> Mam zrobiony moduł, który jest podpięty pod displayHome, moduł zwraca zawartość takim kodem: public function hookDisplayHome($params) { return ' <div class="container"> <div class="row hidden-md-down" > <div class="col-sm-3" style="border: 1px solid black"> col 3 </div> <div class="col-sm-9" style="border: 1px solid red"> {hook h='displayNav1'} </div> </div> <div class="row hidden-lg-up"> <div class="col-xs-12" style="border: 1px solid red"> {hook h='displayNav1'} </div> </div> </div> '; } do displayNav1 mam podpięty slider... W takiej formie strona nie uruchamia się Może znacie jakieś inne rozwiązanie lub wiecie jak zrobić to w podobny sposób? Szukałem w różnych miejscach, jednak bardzo mało informacji można znaleźć o PS w porównaniu, np. do WP W załączniku efekt jaki chciałbym osiągnąć. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Najlepiej aby te moduły przypięły się do jakiegoś customowego hooka, np. displayHomePageSlider i displayHomePageAgeSelector, wtedy moduły z tych natywnych hooków powinny zostać odpięte, a wyświetlone w szablonie właśnie poprzez {hook h='nazwaHook'} Wyświetlanie 2 modułów, tudzież 2 hooków w jeszcze innym hooku wewnątrz modułu to kiepski pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MCGryka9 Posted July 10, 2020 Author Share Posted July 10, 2020 1 hour ago, Krystian Podemski said: Najlepiej aby te moduły przypięły się do jakiegoś customowego hooka, np. displayHomePageSlider i displayHomePageAgeSelector, wtedy moduły z tych natywnych hooków powinny zostać odpięte, a wyświetlone w szablonie właśnie poprzez {hook h='nazwaHook'} Wyświetlanie 2 modułów, tudzież 2 hooków w jeszcze innym hooku wewnątrz modułu to kiepski pomysł. Dziękuję za odpowiedź. Jednak w między czasie już sobie poradziłem. Właśnie podobnie jak Pan mówi, utworzyłem 2 własne (nowe) hook-i i do tych hook-ów przypiąłem a) ps_imageslider oraz b) własny moduł. Musiałem się chwilę zastanowić, ale udało się Myślę, że jeszcze będę potrzebował Waszej pomocy Więc do usłyszenia i pozdrawiam, wszystkich aktywnych użytkowników forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
MCGryka9
Dzień dobry wszystkim!
mianowicie jak osiągnąć efekt <div class="col-3"> WŁASNA ZAWARTOŚĆ</div> <div class="col-9"> SLIDER, ten z PRESTY</div>
Mam zrobiony moduł, który jest podpięty pod displayHome, moduł zwraca zawartość takim kodem:
do displayNav1 mam podpięty slider...
W takiej formie strona nie uruchamia się
Może znacie jakieś inne rozwiązanie lub wiecie jak zrobić to w podobny sposób?
Szukałem w różnych miejscach, jednak bardzo mało informacji można znaleźć o PS w porównaniu, np. do WP
W załączniku efekt jaki chciałbym osiągnąć.
Proszę o pomoc.
2 answers to this question
Recommended Posts