Szymon88 Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 (edited) Cześć, nurtuje mnie pytanie - czy jest możliwość, by za jedną płatnością elektroniczna (PayU, Przelewy 24 itp.) otrzymać przelewy podzielone na dwa różne konta? Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Edited July 15, 2020 by Szymon88 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekomersiak Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 Chodzi Ci o wypłatę środków z PayU i Przelewy24 na dwa różne konta bankowe ? Raczej wątpię aby to było możliwe. Na pewno nie jest to w standardzie. Napisz do operatora płatności, może udostępnią taką opcję "na życzenie". Link to comment Share on other sites More sharing options...
programista_presta Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 @Szymon88 temat o którym mówisz przewijał się na ostatnio na grupach na FB Z mojego doświadczenia wiem, że ta usługa to przelew zdefiniowany lub konto elektroniczne i coś takiego świadczy PayU, Przelewy24 dla Allegro. Nie wiem czy jako szara myszka jesteś wstanie tą usługę uzyskać. Bluemedia też ją świadczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon88 Posted July 15, 2020 Author Share Posted July 15, 2020 @programista_presta dowiedziałem się, że Tpay oferuje taką możliwość w ramach przelewów masowych. https://support.tpay.com/pl/glossary/przelew-weryfikacyjny Wykonanie podzielonych przelewów na wskazane rachunki można dokonać poprzez wgranie odpowiedniej paczki formacie CSV w Panelu Odbiorcy Płatności, lub robiąc to automatycznie poprzez API. Wygląda, że da się to ogarnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts